De Keuze van een Kind.

De keuze van een kind vertelt het verhaal van Milo, een 11 jarige jongen die zich afstoot van zijn nieuwe familie. Zijn ouders zijn gescheiden en hij woont tegen zijn zin in bij zijn vader. Zijn stiefmoeder probeert er voor te zorgen dat hij uit huis wordt geplaatst, hierdoor wordt het conflict tussen Milo en zijn stiefmoeder steeds erger. Zijn vader kiest niet de kant van Milo, en als de situatie dreigt in te storten moet hij een keuze maken.

Rijks Media verzorgt de productie van deze film.

Maatschappelijk

Jaarlijks raken er 21982 kinderen betrokken bij een scheiding, dit kan allerlei gevolgen hebben zoals een loyaliteitsconflict of het afstoten van de nieuwe familie, maar ook emotionele problemen zoals gevoelens van depressie of leiden tot gevaarlijke gewoontes zoals alcohol- of drugsgebruik. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kinderen betrokken bij een scheiding de eerste twee jaar problemen ervaart als gevolg hiervan, bij de andere 20% blijven deze langer hangen.

Persoonlijk

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was, hierdoor heb ik gevoeld hoe het is om als kind niet gehoord te worden en de gevolgen van deze scheiding bij mijzelf en mijn omgeving meegekregen.

Met deze film wil ik aandacht brengen voor de echte verliezers in een scheiding, de kinderen.

- Mike Rijks

Hiervoor heb ik jouw hulp nodig!

Het realiseren van deze film gaat niet zonder jullie steun. Bij deze productie zijn er genoeg mensen die vrijwillig willen meewerken, maar er zijn allerlei andere kosten waarvoor wij wel zorg dragen zoals catering, locaties, materiaal, acteurs en andere onkosten zoals reis- en overnachtingskosten. We gaan er van uit dat we met ongeveer 15 personen aan deze productie zullen werken, dus deze kosten lopen al snel op. Om dit te kunnen bekostigen vraag ik om jullie hulp, dit is een verhaal die ik erg graag met jullie wil delen, daarom ben ik erg dankbaar als je mij kunt helpen door een bijdrage te leveren aan dit project.

Doneren kan via de projectpagina van voordekunst.

Updates:

3 april - Subsidie van Provincie Limburg

Ik wil alle donateurs en Provincie Limburg bedanken voor alle steun die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Dit betekent heel veel voor mij!

Dankzij deze donaties staat de teller nu op 43%!

In de tussentijd hebben wij niet stil gezeten, aankomende vrijdag en zaterdag zullen de eerste castings voor deze film plaats vinden. Hierdoor hopen wij volgende week de cast voor de film bekend te kunnen maken!

Rijks-Media-Logo
Voordekunst
Provincie-Limburg
HSZuyd

Bekijk onze andere projecten

Coiffeur HeunenWervingsvideo

Gitek SportFotografie & Webdesign

SmulliesCommercial

3D Maastricht / MaeferProductfotografie

Tikkeltje BrutaalAftermovie

Twilight Fantasy Productions @ Groove GardenAftermovie & Evenementfoto's

Quiet MaastrichtCommercials

Café de BankAftermovie & Evenementfoto's

It's a FTOFotografie

BuitenstaanderKorte Film

Broodje KooikerDocumentaire

Create with Passion

Create with Passion

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

View