Onze Visie.

Wij begrijpen wat een productie nodig heeft. Met een achtergrond in web-design, marketing en communicatie komen wij snel tot de kern van een verhaal. Dit zorgt er voor dat wij keer op keer de boodschap bij de kijker overbrengen met content dat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook emotioneel aangrijpend en inspirerend. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en creëren verhalen die het waard zijn om te delen. 

Werkwijze.

Pro-Productie

Pre-Productie

Voordat wij beginnen met het proces, vind er altijd een briefingsgesprek met de klant plaats. Hierin worden de wensen en mogelijkheden besproken.

Hierna gaan wij aan de slag met het concept, deze presenteren wij fysiek zodat wij deze kunnen bespreken en eventueel kunnen aanpassen.

Zodra het concept met bijbehorende offerte wordt goedgekeurd plannen wij de productiedag(en) in, en gaan wij aan de slag.

Productie2

Productie

Voordat wij op locatie aan de slag gaan briefen wij eerst hoe de productie gaat verlopen. 

Hierna gaan wij aan de slag met de realistatie van het project. Het goedgekeurde concept wordt visueel gemaakt door onze crew. 

 

Post-Productie2

Post-Productie

Na de productie gaan wij aan de slag met de montage, denk dan ook aan sound design, kleurbewerking en grafische toevoegingen. 

Zodra de eerste versie af is presenteren wij deze fysiek of digitaal en is er nog ruimte voor één revisie. 

Bij goedkeuring van het project overhandigen wij de beelden aan de klant en geven wij tips over hoe de productie het best kan worden ingezet, zo haalt iedereen er het meeste uit.

 

Team.

RM_ME4

Mike Rijks

Oprichter, Producent, Director of Photography

Na een stage in web-design en marketing heeft Mike in 2021 Rijks Media opgericht, waarmee hij zich volledig kan uiten met film & fotografie.

"Het bedenken van een pakkend concept en deze uitwerken geeft mij veel voldoening maar daar stopt het niet voor mij. Een project is pas echt compleet als er ook een duidelijke marketingsstrategie bij wordt opgeleverd."

Tevreden Partners.

RM_DeBank
Heunen
RM_Quiet
RM_ECI
RM_EHC
RM_Savannah-Jungle

Tevreden partners.

RM_DeBank
RM_ECI
Heunen
RM_EHC
RM_Quiet
RM_Savannah-Jungle

©2023 Rijks Media | KVK: 83983678

View