Wij maken het makkelijk om jouw team te vergroten en opleiden.

Ben jij op zoek naar nieuw personeel maar vind je te weinig goede aanmeldingen? Wij produceren op maat gemaakte campagnes die garanderen dat jij geschikt personeel vindt.

De statistieken liegen niet.

Vacatures die gebruik maken van video bieden ondernemers een krachtige en toegankelijke manier om geschikte kandidaten te bereiken en te betrekken. Het is dé manier om jouw bedrijfscultuur, doelen en werkplek op een levendige en authentieke manier te presenteren.

Laat zien wat je in huis hebt als bedrijf, als de sollicitant door middel van een video de passie voor een bedrijf en zijn missie kan voelen, hoeft alleen nog het contract nog ondertekend te worden.

12x

Video's worden 12x vaker gedeeld dan tekst of foto content

34%

Vacatures met video's krijgen 34% meer sollicitaties dan vacatures zonder video.

Succesverhaal:

Mede dankzij deze video vond Maarten binnen twee weken een geschikte kandidaat. 

Op zoek naar personeel?

Het productieproces.

1. Pre-productie

We starten de productie met een creatieve brainstorm om het concept te ontwikkelen. Wij bespreken hoe het verhaal visueel eruit komt te zien en presenteren dit. Na akkoord van het concept gaan wij aan de slag met het regelen van eventuele acteurs, locaties en crew.

2. Productie

Gedurende de productiefase komt het concept tot leven. De crew wordt geïnformeerd over hoe de opnamedag eruit gaat zien zodat iedereen weet wat zijn/haar taak is. Het ruwe materiaal wordt volgens het concept geschoten, waar wij bij elk frame streven voor perfectie om jouw verhaal tot leven te roepen.

3. Afwerking

Here's where the magic happens, het ruwe beeldmateriaal wordt omgetoverd tot een pakkende video of fotoreeks. Geen detail wordt achterwege gelaten tijdens het uitzoeken van de juiste muziek, het toevoegen van titelbalken, voiceovers en ondertitels.  Zodra de video of foto's klaar zijn zit er nog maar één ding op, genieten van een prachtig eindresultaat.

Veel gestelde vragen.

Hoelang duurt het om een campagne te maken?
Dit ligt er aan hoe snel wij aan de slag kunnen met deze campagne, dit kan liggen aan medewerkers die op beeld dienen te komen of een locatie dat beschikbaar moet zijn. Een gemiddelde campagne duurt 2 weken om te realiseren. Bij grotere projecten kan dit langer duren.
Kan ik productionele taken op mij nemen?
Natuurlijk! Vaak is het makkelijker en bespaard het kosten om zelf een locatie, acteurs of figuranten te regelen. Hier doen wij niet moeilijk over.
Wat kost een campagne?
Elke project is uniek en heeft een aantal verschillende factoren om de prijs te bepalen. Denk aan locaties, acteurs, figuranten, rechten, apparatuur en extra crew. Wij streven ernaar om transparant te zijn over deze kosten. Om een beter idee te scheppen over wat een project voor jouw bedrijf zou kosten hebben wij dus meer informatie nodig. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Create with Purpose

Create with Purpose

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

View