Jouw bedrijfsverhaal is uniek, waarom zou je deze niet delen?

Laat jouw bedrijf schitteren met een onvergetelijke merkverhaalcampagne. Of je nu een diepere band met je bestaande klanten wilt opbouwen of op zoek bent naar nieuwe klanten, wij bieden op maat gemaakte campagnes die jouw merkverhaal tot leven brengen.

Merkverhaal

Jouw verhaal is er niet zomaar een. Het is het hart en ziel van jouw bedrijf. Onze campagnes zijn gericht op het vastleggen van dit unieke verhaal, ze roepen emoties op en bouwen connecties met jouw doelgroep. 

Van het delen van jouw missie tot het creëren van een authentieke merkidentitieit, wij helpen jou om op te vallen in een wereld vol geluid.

Promotie

Geef jouw merk een boost op bijvoorbeeld sociale media. Met pakkende beelden, of dit nou foto of video is trek je de aandacht van jouw doelgroep en vergroot je de connectie met jouw volgers.

Van het vergroten van jouw zichtbaarheid tot het stimuleren van connecties, wij helpen jou om impact te maken en jouw merk te groeien in de digitale wereld.

Evenementen

Elke bijzondere gelegenheid verdient het om vereeuwigd te worden. Door de hoogtepunten, emoties en sfeer vast te leggen creëren wij herinneringen die voor altijd worden gekoesterd.

Of het nou gaat om een feest, bijeenkomst of conventie, vereeuwig deze met een onvergetelijke aftermovie of evenementfoto's.

Wat heb jij te vertellen?

Het productieproces.

1. Pre-productie

We starten de productie met een creatieve brainstorm om het concept te ontwikkelen. Wij bespreken hoe het verhaal visueel eruit komt te zien en presenteren dit. Na akkoord van het concept gaan wij aan de slag met het regelen van eventuele acteurs, locaties en crew.

2. Productie

Gedurende de productiefase komt het concept tot leven. De crew wordt geïnformeerd over hoe de opnamedag eruit gaat zien zodat iedereen weet wat zijn/haar taak is. Het ruwe materiaal wordt volgens het concept geschoten, waar wij bij elk frame streven voor perfectie om jouw verhaal tot leven te roepen.

3. Afwerking

Here's where the magic happens, het ruwe beeldmateriaal wordt omgetoverd tot een pakkende video of fotoreeks. Geen detail wordt achterwege gelaten tijdens het uitzoeken van de juiste muziek, het toevoegen van titelbalken, voiceovers en ondertitels.  Zodra de video of foto's klaar zijn zit er nog maar één ding op, genieten van een prachtig eindresultaat.

Veel gestelde vragen.

Hoelang duurt het om een campagne te maken?
Dit ligt er aan hoe snel wij aan de slag kunnen met deze campagne, dit kan liggen aan medewerkers die op beeld dienen te komen of een locatie dat beschikbaar moet zijn. Een gemiddelde campagne duurt 2 weken om te realiseren. Bij grotere projecten kan dit langer duren.
Kan ik productionele taken op mij nemen?
Natuurlijk! Vaak is het makkelijker en bespaard het kosten om zelf een locatie, acteurs of figuranten te regelen. Hier doen wij niet moeilijk over.
Wat kost een campagne?
Elke project is uniek en heeft een aantal verschillende factoren om de prijs te bepalen. Denk aan locaties, acteurs, figuranten, rechten, apparatuur en extra crew. Wij streven ernaar om transparant te zijn over deze kosten. Om een beter idee te scheppen over wat een project voor jouw bedrijf zou kosten hebben wij dus meer informatie nodig. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Create with Purpose

Create with Purpose

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

View