Ik wil niet terug naar papa.

"Ik wil niet terug naar papa" vertelt het verhaal van Milo, een 11 jarige jongen die zich afstoot van zijn nieuwe familie. Zijn ouders zijn gescheiden en hij woont tegen zijn zin in bij zijn vader. Zijn stiefmoeder probeert er voor te zorgen dat hij uit huis wordt geplaatst, hierdoor wordt het conflict tussen Milo en zijn stiefmoeder steeds erger. Zijn vader kiest niet de kant van Milo, en als de situatie dreigt in te storten moet hij een keuze maken.

Rijks Media verzorgt de productie van deze film.

Maatschappelijk

Jaarlijks raken er 21982 kinderen betrokken bij een scheiding, dit kan allerlei gevolgen hebben zoals een loyaliteitsconflict of het afstoten van de nieuwe familie, maar ook emotionele problemen zoals gevoelens van depressie of leiden tot gevaarlijke gewoontes zoals alcohol- of drugsgebruik. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kinderen betrokken bij een scheiding de eerste twee jaar problemen ervaart als gevolg hiervan, bij de andere 20% blijven deze langer hangen.

Persoonlijk

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was, hierdoor heb ik gevoeld hoe het is om als kind niet gehoord te worden en de gevolgen van deze scheiding bij mijzelf en mijn omgeving meegekregen.

Met deze film wil ik aandacht brengen voor de echte verliezers in een scheiding, de kinderen.

- Mike Rijks

Trailer:

De volledige film kan op aanvraag verstrekt worden door per mail contact op te nemen.

Updates:

11 mei - It's a wrap!

Afgelopen week hebben we vier mooie draaidagen gehad waarin we met een geweldige crew het verhaal gerealiseerd hebben.

Door het goede werk en professionaliteit van alle crew en acteurs zijn de draaidagen enorm soepel verlopen en hebben we de tijd kunnen nemen om alles zo goed mogelijk op beeld te zetten.

Ik wil graag iedereen bedanken, de cast voor de geweldige performances, de crew voor het harde werk om samen met mij dit te vertellen en nogmaals alle donateurs, dankzij jullie hebben wij de juiste mensen kunnen vinden, goede apparatuur kunnen huren en iedereen kunnen voorzien van genoeg en lekker eten.

Voor mij begint nu het montageproces, hier heb ik ongeveer 6 weken voor voordat de eindbeoordeling en de première er aankomt.

Ik kan niet wachten om deze film met iedereen te delen!

RM-DKVEK-BTS-262

23 april - 100%! We did it!

Wauw, geweldig!

Het is ons gelukt, dankzij al jullie donaties en steun.

Ik wil graag een speciaal bedankje geven aan onze nieuwe hoofdsponsor, Paul Peijzel, die het gisteren op het laatste moment mogelijk heeft gemaakt dat wij nu al onze ideeën waar kunnen maken.

Later deze week zal ik alle donateurs die gekozen hebben voor een tegenprestatie een mail sturen, houd dus ook de spam-box in de gaten.

Over precies twee weken beginnen wij met het filmen van dit project. Ik kijk er naar uit om dit te mogen gaan maken en te gaan delen met jullie.

19 april - Subsidie van het Cultuurfonds

Afgelopen week zijn er weer een heleboel donateurs bijgekomen, mijn dank voor alle support voor dit project is enorm groot. Daarnaast hebben wij ook een sponsoring ontvangen van het Cultuurfonds Limburg.

Hierdoor zijn wij nog maar 6% verwijderd van de 80%, waarmee wij ook het project kunnen realiseren en ook nog verlenging krijgen.

Momenteel ben ik achter de schermen enorm druk bezig met de productie zoals de casting, locaties en crew regelen. Ik houd jullie hier van op de hoogte als hier updates over zijn!

Ik kijk er naar uit om dit project te mogen gaan maken en met jullie te delen.

3 april - Subsidie van Provincie Limburg

Ik wil alle donateurs en Provincie Limburg bedanken voor alle steun die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Dit betekent heel veel voor mij!

Dankzij deze donaties staat de teller nu op 43%!

In de tussentijd hebben wij niet stil gezeten, aankomende vrijdag en zaterdag zullen de eerste castings voor deze film plaats vinden. Hierdoor hopen wij volgende week de cast voor de film bekend te kunnen maken!

Rijks-Media-Logo
Voordekunst
Provincie-Limburg
Partnerlogo-CultuurfondsLHG
Partnerlogo-PaulPeijnzel

Bekijk onze andere projecten

Corio Works UitzendenCommercial & Merkverhaal

Coiffeur HeunenWervingsvideo

Gitek SportFotografie & Webdesign

TheRealVicassoPromotievideo

3D Maastricht / MaeferProductfotografie

SmulliesCommercial

Tikkeltje BrutaalAftermovie

Tiki Taka TournamentsEvenementfotografie

Twilight Fantasy Productions @ Groove GardenAftermovie & Evenementfoto's

Quiet MaastrichtCommercials

Café de BankAftermovie & Evenementfoto's

It's a FTOFotografie

BuitenstaanderKorte Film

Broodje KooikerDocumentaire

Create with Purpose

Create with Purpose

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

Rijks-Media-Logo

Rijks Media

06 81 37 03 86
info@rijksmedia.nl

Houwerstraat 23
6432 AL Hoensbroek

KVK: 83983678

 

View